Αποτελέσματα αγώνων ΖΕΥΣ 03/10/2012

στις

Προσωπικό ρεκόρ και δεύτερη θέση.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ, στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Οι σκοπευτές του Παναθηναϊκού μας, έδωσαν το παρόν σε 3 αγωνίσματα. Οι Δημήτρης Κατσίρης, Ο Γιάννης Καμπούρης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Νίκος Κοκκινάκης, προσπάθησαν για το καλύτερο.

Με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος έριξε για πρώτη φορά με όπλο και πέτυχε 470/600

. Είναι μια εξαιρετική επίδοση για αρχάριο. Φάνηκε ότι και αυτός αλλά και ο Κατσίρης (που επίσης έχει ρίξει ελάχιστες φορές) είναι ΤΑΛΕΝΤΑ και ότι με λίγη δουλειά μπορούν να πετύχουν πολλά.
Ο Νίκος Παρασκευόπουλος έριξε σε 2 αγωνίσματα σήμερα. Στο Ελεύθερο Πιστόλι και στο Τουφέκι Πρηνηδόν. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια του και κατάφερε στο Ελεύθερο Πιστόλι να καταλάβει την 3η θέση ανάμεσα σε 4 αθλητές (393/600) και στο Πρηνηδόν έκανε 478 /600.Τέλος, καλή ημέρα ήταν για τον Νίκο Κοκκινάκη γιατί με προσωπικό του ρεκόρ (551/600) κατέλαβε τη 2η θέση ανάμεσα σε 12 αθλητές. Αυτό έδωσε μεγάλη χαρά και στον ίδιο αλλά και στους συναθλητές του, μιας και είναι η πρώτη φορά που στους αγώνες που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ, αθλητής του Παναθηναϊκού μας, καταλαμβάνει μία από τις 3 πρώτες θέσεις.Έρχεται κόσμος, επαναδραστηροποιούνται αθλητές της Ομάδας με αποτέλεσμα όλοι μας, να είμαστε πολύ χαρούμενοι!

Κατεβάστε τα αποτελέσματα

 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s