Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδας

στις

526732_437941462900758_1706180569_nΤο τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού είχε διεθνείς επιτυχίες, 30 χρόνια πριν από τη δημιουργία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, γνωστής και ως ΣΚΟΕ. Επί σειρά ετών το τμήμα πρωταγωνιστούσε σε όλα τα επίπεδα, έχοντας κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα, τίτλους σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Βαλκανικούς, Μεσογειακούς αγώνες) , είχε εκπροσώπηση σε 2 Ολυμπιάδες (1960, 1984), ενώ σε ατομικό επίπεδο ότι τίτλοι πραγματικά είναι αμέτρητοι.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια το τμήμα ουσιαστικά υπολειτουργεί. Το σύνολο των κορυφαίων αθλητών που απάρτιζαν την ομάδα της δεκαετίας του 80, που πρωταγωνιστούσε σε ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, αποχώρησαν από την ομάδα χωρίς να αντικατασταθούν. Έκτοτε ο Παναθηναϊκός, 21 χρόνια μετά την κατάκτηση του τελευταίου Πανελλήνιου πρωταθλήματος, κάθε χρόνο τερματίζει τελευταίος μεταξύ των διαγωνιζόμενων ομάδων.
Η αγάπη για τον Παναθηναϊκό και για το άθλημα της σκοποβολής, μας οδήγησε στην ανάγκη εύρεσης εναλλακτικών προτάσεων με σκοπό πάντα την ενδυνάμωση του τμήματος.
Στόχος μας αποτελεί η δημιουργία ενός τμήματος που θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα της σκοποβολής, η συμμετοχή νέων κυρίως αθλητών, η επιστροφή του τμήματος στις επιτυχίες – θέση που κατείχε επί σειρά ετών – γενικότερα η προαγωγή του αθλήματος της σκοποβολής, μέσω του ονόματος και της δυναμικής του Παναθηναϊκού,η παραγωγή νέων αθλητών και η προαγωγή αθλητικής παιδείας, αξίες που χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Στα πλαίσια αυτά, στην προσπάθεια μας για ανεύρεση χώρου με σκοπό τη δημιουργία σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων για την προπόνηση των αθλητών μας αλλά και για τη διεξαγωγή αγώνων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ) για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και τη γενικότερη συμπαράσταση στην προσπάθεια μας.
Εν αναμονή των εξελίξεων…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s