Πρωτάθλημα Κέντρου Αεροβόλων Όπλων 2013 (Βύρωνας)

στις

teamΠραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Κέντρου 2013 στα Αεροβόλα Όπλα που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε., στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συνολικά έλαβαν μέρος 110 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 20 διαφορετικούς συλλόγους.
Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε με 10 αθλητές σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα.
Αεροβόλο Πιστόλι Αντρών:
Η ομάδα αποτελείτο από τους Γ. Καμπούρη, Δ. Κρανά και Δ. Κατσίρη ενώ αγωνίστηκαν επιπλέον οι Δ. Λιβέρης, Θ. Λουκόπουλος, Φ. Λιακώνης και Τ. Καρρέρ. Αν και οι αθλητές μας δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους μέρα, για 5 πόντους χάθηκε η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αμέσως πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με τα Πανελλήνια Αγωνίσματα. Είμαστε βέβαιοι ότι η χθεσινή ημέρα αποτελεί μόνο την αρχή και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν για τους αθλητές μας.

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών:
Στις γυναίκες, δυστυχώς δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να συμπληρώσει ομάδα (χρειάζονται 3 αθλητές για τη συμπλήρωση ομάδας) διότι είχε μόνο 2 αθλήτριες παρούσες. Η Νάνσυ Λαζαροπούλου κατέλαβε την 22η θέση με επίδοση 328/400, με την Έλενα Μπουζαλά να καταλαμβάνει τη 24η θέση με επίδοση 321/400. Ο ανταγωνισμός στα γυναικεία πιστόλια είναι ιδιαίτερα υψηλός και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και δουλειά από την ομάδα μας, που είναι σίγουρο ότι θα γίνει μέσα στο 2014.

Αεροβόλο Τουφέκι Αντρών:
Η ομάδα αποτελείτο από τους Δ. Λιβέρη, Ν. Κόκκινο και Τ. Καρρέρ. Ο Λιβέρης κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 571.4, ο Κόκκινος την 554.1 και ο Καρρέρ την 14η θέση με επίδοση 157. Να σημειωθεί όμως ότι ο Καρρέρ, ήταν ο άτυχος της ημέρας διότι χάλασε το όπλο του και δεν πρόλαβε να τελειώσει τον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός στο αεροβόλο πιστόλι κατέλαβε την 4η θέση με 5 βαθμούς πίσω από την 3η ομάδα. Οι αθλητές μας ήταν σκασμένοι διότι θα μπορούσαν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο μετά από πολλά χρόνια, αλλά στάθηκαν άτυχοι. Το θετικό των αγώνων, είναι ότι κατάφεραν, συγκριτικά με πέρσι, να ανέβουν 4 ολόκληρες θέσεις αφού πέρσι είχαν καταλάβει την 8η θέση. Αυτό δείχνει τη σωστή πορεία την οποία βρίσκεται πλέον το τμήμα και είναι κοινό μυστικό και υπόσχεση, ότι του χρόνου θα κατακτηθεί τουλάχιστον ένα μετάλλιο στους μεγάλους αγώνες που διοργανώνει η Ομοσπονδία.

Στα πράσινα πηγαδάκια υπήρχε μία μόνο φράση. «Ερχόμαστε…»

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από το site του ΖΕΥΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s