Αποτελέσματα «Α΄ Κύπελλο Χριστουγέννων»

στις

Το προηγούμενο Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του «Ά Κυπέλλου Χριστουγέννων» από τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Έλαβαν μέρος 58 σκοπευτές και σκοπεύτριες απο 15 ομάδες

Το Κύπελλο βάφτηκε πράσινο με την ομάδα του Παναθηναϊκού να μαζεύει τους περισσότερους πόντους, αλλά μεμονωμένα στα αγωνίσματα υπήρξαν τριάδες νικητών, οι οποίες θα παρουσιαστούν παρακάτω αναλυτικά.

Christmas_Cup_138
Άλκης Εμενίδης 1ος (μεσαίος), Θωμάς Τσιλαλής 2ος (αριστερά) και Δημήτρης Κατσίρης 3ος (δεξιά). Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Κρανάς (αθλητής του ΠΑΟ)
Christmas_Cup_117
Γιώργος Γαμπιεράκης 1ος (μεσαίος), Παναγιώτης Παπαδημητρίου 2ος (αριστερά), Βασίλης Παυλάκος 3ος (δεξιά). Την απονομή έκανε ο κ. Παυλάκος ως εκπρόσωπος του Νίκανδρου

Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών
Έλαβαν μέρος 29 αθλητές από 12 ομάδες. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Άλκης Εμενίδης της «Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ», με επίδοση 560/600. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Θωμάς Τσιλαλής επίσης της «Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ», με επίδοση 558/600 και στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε ο Δημήτρης Κατσίρης του «Παναθηναϊκού» με επίδοση 552/600.

Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων
Σε αυτή την κατηγορία έλαβαν μέρος 3 αθλητές από 3 διαφορετικές ομάδες. Τον «Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς«, τον «Σκοπευτικό Όμιλο Ελευσίνας» και τον «Νίκανδρο«. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Γαμπιεράκης του ΓΣΚ με επίδοση 569/600, στο δεύτερο το Παναγιώτης Παπαδημητρίου του ΣΟΕΛ, με επίδοση 625/600 και στο τρίτο ο Βασίλης Παυλάκος του Νίκανδρου, με επίδοση 443/600.

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών
Δέκα αθλήτριες από 6 ομάδες πλαισίωσαν αυτή την κατηγορία. Πρώτη ήταν η Σταυρούλα Μιχελάκου του ΣΟΕΛ με επίδοση 378/400, δεύτερη ήταν η Μαρία Αργυροπούλου τυ Νίκανδρου με επίδοση 368/400 και τρίτη η Πόπη Τσαντούλα της ΠΣΕ (Πανελλήνια Σκοπευτική Εταιρεία) με επίδοση 367/400.

Christmas_Cup_107
Βασιλική Παπαχρήστου 1η (δεξιά), Νίκη Βάρσου 2η (δεξιά). Την απονομή έκανε ο σκοπευτής και έφορος του ΠΑΟ, Δημήτρης Κατσίρης

Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών
Επίσης τρεις αθλήτριες συνέθεσαν και αυτή την κατηγορία. Η Παπαχρήστου Βασιλική του Νίκανδρου-ΕΛ.ΑΣ. κατετάγη πρώτη με επίδοση 410,3/436, η Νίκη Βάρσου του ΓΣΚ δεύτερη με επίδοση 401/436 και η Φανή Πανοπούλου τρίτη με επίδοση 375,1/436.

 

Christmas_Cup_125
Τάσος Αναστασόπουλος 2ος (αριστερά), Γιώργος Ρήγας (δεξιά). Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Κοκκινάκης (παλάιμαχος σκοπευτής και πρωταθλητής του ΠΑΟ)

Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών
Εννέα αθλητές από έξι ομάδες συνέθεσαν τη συγκεριμένη κατηγορία. Ο Αντώνης Δήμου του «Παύλου Μελά» κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 591,6/654, ο Τάσος Αναστασόπουλος της ΠΣΕ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 577,8/654 και το χάλκινο πήγε στον Γιώργο Ρήγα του ΣΚΟΑΛ (Σκοπευτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης) με επίδοση 575,5/654.

Christmas_Cup_130
Μιχάλης Δράκος 1ος, Δημήτρης Μπαλτάκος 3ος. Την απονομή την έκανε ο Άκης Πετρίδης, ως σκοπευτής και εκπρόσωπος της ΣΛ ΖΕΥΣ

Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων
Τρεις έφηβοι από τρείς ομάδες αποτέλεσαν και την νικητήρια τριάδα αυτής της κατηγορίας. Ο Μιχάλης Δράκος του ΓΣΚ κατετάγη πρώτος με επίδοση 568,9/654, ο Γιώργος Θεοδώρου κατετάγη δεύτερος με επίδοση 548,7 και ο Δημήτρης Μπαλτάκος του Νίκανδρου με επίδοση 508 κατετάγη τρίτος.

 

Christmas_Cup_110
Ευγγελία Φιλιππή. Την απονομή την έκανε ο έφορος του τμήματος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κατσίρης

Αεροβόλο Τουφέκι Νεανίδων
Η Ευαγγελία Φιλλιπή ήταν η μοναδική αθλήτρια σε αυτή την κατηγορία και όπως είναι λογικό, κατέκτησε και την πρώτη θέση με επίδοση 376,5/436.

 

 

 

 

 

 

 

Christmas_Cup_143
Παναθηναϊκος Α.Ο. 1ος, Νίκανδρος 2ος, ΣΟΕΛ 3ος. Την απονομή έκανε η εκπρόσωπος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας, κα Πόπη Νινιού

Κατάταξη Ομάδων
Πρώτη ομάδα και Κυπελλούχος, ήταν αυτή του Παναθηναϊκού Α.Ο. με 21 βαθμούς. Δεύτερη ομάδα αυτή του Νίκανδρου με 19 βαθμούς και τρίτη η ομάδα του ΣΟΕΛ με 18 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., αλλά και  όλοι όσοι συνετέλεσαν για την άψογη και άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που παρεβρέθησαν στους αγώνες και μας τίμησαν με την παρουσία τους βοηθώντας στο να γίνουν ακόμα καλύτεροι οι αγώνες. Σύλλογοι από όλη την Έλλαδα μας τίμησαν και ευχόμαστε να τους έχουμε μαζί μας και του χρόνου.

Καλα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές χαρές σε όλους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να δείτε εδω από το site της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ (www.zeys.eu).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s